Alla inlägg den 25 mars 2009

Av anniiie - 25 mars 2009 13:06

Mmmmmmmm, apelsin är gott!


Idag är det förövrigt våffeldagen! Har aldrig varit överdrivet förtjust i våfflor, men det går ju ner ;) 

Av anniiie - 25 mars 2009 01:12


finare finns inte.

 

Av anniiie - 25 mars 2009 00:14

 

Tror det blir sova snart faktiskt ;b (HAH, det har man ju inte sagt några gånger, men ändå suttit kvar vid datan ett tag till.)

Har ju varit uppe ett bra tag nu, utan någon powernap.

Snart är det löning! Tummen upp för den. Dock bajslön men det är ju lite pengar iaf. På torsdag åker jag med Lappo till Sundsvall iaf :) Han ska hälsa på sin syster där. Dom, jag och Johan ska åka på Jops när vi kommer fram. Me like, bästa pizzorna där ;) Sen ska han slagga hos oss. Han har fortfarande inte sett våran lägenhet så det är väl dags kanske. Jag och Johan har inte ens haft inflyttningsfest ;) Haha. Men det blir så svårt när man har sina kompisar bosatta överallt. Är väl typ Tuwa, Josh och Lina som jag känner i Sundsvall, sen är väl resten i Bräcke, Östersund, Krokom osv. Också ska alla kunna samma helg ;) Njaa. Söp in lägenheten lite när Bea och Linus var på besök iaf. Haha.

 

Har precis kollar på Rosing, och DHW. Mamma spelade in, eftersom hon ockuperade tv'n förut. Ge mig torsdag så jag får åka härifrån någon gång!! :) Det gick riktigt segt nu den här veckan.. Men i morgon är det onsdag, och SEN så. Vet dock inte hur länge jag jobbar på torsdag men vid 16 tänker jag fara, och där med basta! 


Alltså, det är nog världens populäraste dryck, näst efter vatten, och hur kan den smaka så jäkla illa? Jag kommer aldrig förstå varför alla tycker kaffe är så gott. Fyfasen! Smakade en sked av syrran idag, bara-för-att. Och fy. Går inte att beskrivas med ord. Tycker det kan lukta fräscht, men den beska snuskiga smaken i munnen efter :S Usch! Lyckligtvis hade mamma en halstablett, för annars hade jag banimej gått och borstat tänderna. Så illa tycker jag att det smakar ;b Tacka vet jag en kopp te eller chai ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards