Alla inlägg under januari 2009

Av anniiie - 21 januari 2009 16:55


Har inte skrivit nått förräns nu för.. det finns ingenting att skriva ;b

Jag har inte direkt gjort någonting alls idag, skönt det ibland! Ska gå på station om typ 20min för att möta upp Carro som kommer med tåget. Får se om hon kanske vill blondera mitt hår :) Isf måste vi på affärn och köpa en blondering, och då ska jag även köpa vindruvor som för en gångsskull är billiga. muuuuuuummmma!  Hämtade paketet gör jag imorgon, orkar inte göra det idag ;b Haha.

Av anniiie - 21 januari 2009 01:01

 

Jahapp, då var det redan natt ;b Undrar vad man ska hitta på i morgon när man är ledig hela dagen. Hämta ut ett paket iaf, för den innehåller grejer till syster som fyller år på lördag. Sitter och chattar med min älskling nu :) Känns lite ovant att han är vaken vid den här tiden.. Mitt fel att han är vaken, för jag ringde och väckte han förut. Höll på att surra med Jone i telefon, när baby ringde. 

Nu ska jag ta mig någonting att fika, börjar bli lite småhungrig. Brukar dock bli så lat på kvällarna, att man inte orkar göra i ordning någonting. Te orkar jag iaf göra :) 

Inga djungelvrål blev det heller, för det fanns inte. Attans! 

Av anniiie - 20 januari 2009 20:01

 

Puuuuust, vilken lång dag det här har varit! En tretton-timmars arbetsdag. Tar på krafterna att ligga i från början till slut. Men pengar pengar pengar :) Haha. Det enda jag har i huvudet nu, när det finns så mycket man vill haa.

Känner mig helt orklös samtidigt som jag ändå vil hitta på någonting. 

Tänkte fråga om Bea hade lust att ses, men hon är såå seg att svara på msn, och senare ikväll ska jag städa Gunderhägg, inte färdig jobbat än för min del haha, och sen skulle nog dennis komma förbi.

I morgon är jag iaf ledig! ;) Skönt. Och sen blir det nog mer jobb på torsdag eventuellt. Ska iaf jobba söndag vet jag nu.

 

Nä, ska försöka få tag på Beatrix noow. 


Av anniiie - 18 januari 2009 12:43


Åh, om en timme åker jag till Bräcke typ. Vill inte!!! :S

Ska gå och plocka med det som ska hem, och sminka mig nu..

Blir ju iaf jobb idag, skönt så jag kan spara ihop till min kära telefon någon gång. Och om inte alltför länge ska fan Sex and the city boxen bli min! :) Fattar inte varför jag inte köpt den än. En femhundring hit eller dit.


todelooo

Av anniiie - 18 januari 2009 01:39


gosh, nu har jag spelat tekken 5 i typ.. länge. Efter 52 "level" pallade jag inte mer. Blir ju helt tokig när jag spelar, hoppar omkring i soffan när det går dåligt och svär. Jag orkar inte skriva, så jag laddar upp lite bilder ist. En bild säger ju mer än 1000 ord ;)


 Städade hela lägenheten idag..



Åt pizza till middag, och efter maten bakade jag daim-muffins som blev asgoda!


Nu ska jag sova :) Tidigt för att vara mig, men vi tänkte kliva upp rätt tidigt imorgon.

Av anniiie - 17 januari 2009 18:53


Har precis dammsugat lägenheten, väntar på att Johan ska komma hit med våra pizzor :) Gud så gott det ska bli! Nu är min kamera inlämnad, så hoppas på att dom kan fixa den. Det märks! Hämtade även ut Jessicas klockor, också tog vi en fika med Billy. Tänkte göra daim-muffins senare, var riktigt länge sen jag bakade hemma nu! Annars brukar jag oftast baka med Carro hemma hos henne :) Undrar när jag åker hit nästa gång.. :/ Till helgen blir det utgång med Linda samt fira Carola, nästa helg åker Johan uppöver för att en kompis till han kommer hem, och helgen efter det fyller Carro år! Helgen efter det fyller pappa år ;b Mycke födelsedagsfirande. Har handlat klart allt till Carola nu iaf, köpte den sista saken idag. Får firnula lite på vad Carro ska få, och pappa. Önskar du dig någonting speciellt, Volvosar?

Det underlättar ibland så mycket, när folk vet vad dom vill ha :)

Nu ska jag fortsätta dona!

Av anniiie - 17 januari 2009 13:26


Då var det redan lördag. Åka hem i morgon då, för att jobba :)

Ska äta en sen frukost nu, och sen tror jag att vi drar en sväng på Birsta, för att lämna in min digitalkamera och kika lite i affärer. Har ju fortfarande en del presentkort kvar :) Dock är det svårt att komma ihåg beloppet efter ett tag på dom. Har nästan 400kr på Gina Tricot, så får se om dom har fått in någonting fint. Dammsugas behövs verkligen göras, innan hans moster kommer på besök. Kexsmulor överallt typ ;)

Av anniiie - 17 januari 2009 03:34


MEN JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Rotade omkring i min byrå som jag har smink, parfym, smycken osv i. Också öppnade jag en ask för att se vad som fanns i den.

Också ser jag att det ligger kvitton i den! Hoppas hoppas..

Och JA, där ligger mitt förbaskade jävla kvitto på min digitalkamera! TJOHO!

Nu återstår det bara att se om dom kan laga den. Garantin är ju kvar, annars ska jag fan ha en ny ;)


Såg även att jag hade kvittot kvar på min everestjacka.. Undrar om dom kan laga min dragkedja.. :S Grejen man drar i "flärpen" lossnade för nån månad sen.. Och då har jag inte använt jackan speciellt mycket. Köpte den för bra prick ett år sen, men då använde jag den just ingenting förra vintern.. Fråga kan man ju iaf göra :)

Ovido - Quiz & Flashcards