Alla inlägg under januari 2009

Av anniiie - 8 januari 2009 16:42

Dags att göra mat kanske, börjar bli hungrig. Har inte gjort ett skit idag typ. Men det är skönt med sånna dagar ibland ;) Snart börjar ju arbetet så.

Kolsvart är det ute, minns inte att det brukar bli svart så himla tidigt.. Menmen. Nu vill jag ha sommar! :) 

Hm, får se vad som händer ikväll då. Går ju ingenting på tv'n som jag följer längre. Brukade kolla på Ugly Betty och Gossip Girl..

Baaaaara å ringa om nån vill hitta på nå!

Av anniiie - 8 januari 2009 13:07

HAHA, kanske det roligaste jag läst på länge!! :)

ICA-butik, norra Stockholm

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade…
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.

Av anniiie - 8 januari 2009 12:04

Torsdag.. snart helg :) fick nyss en förfrågan av minna vad jag skulle göra i helgen, och jag har inga planer så jag ska vara i stugan med henne, linus, hans tjej, simon, hans tjej, och kistan :) det kan bli kul!

Igår när jag kom till Bräcke, gick jag till Bea det första jag gjorde. Vi spikade upp tavlor, limma och tejpa lampa, satt upp dom, drack te och färgade håret! :) Såg riktigt creepy ut i hennes hårbotten, eftersom det skulle färgas i röd/brunt. Ja, det såg ungefär ut som att hon slagit huvve ett antal gånger och blött som en gris. :b Håret blev iaf jättebra, och det var väl tur det! 

 

Det var visst imorgon jag ska på spa. Fan vad skönt, eftersom jag ändå ska in till stan i morgon på sjukhuset. Känns så meningslöst att åka in två gånger. Det ska bli riktigt skönt iaf ;) Nu ska jag äta frukost!

Av anniiie - 7 januari 2009 15:27

 

Nu fär ma snart hem.. Har precis gjort mat, så nu är det bara att vänta på Johan! :) Gott som faaan blev det iaf. Testade göra nån kycklinggrejs med tomatkross och vitlök, smakar göttans! Råkade söla ner halva mig med tomatkross, så det var bara att byta kläder.. :S Så nu har jag nyss strykt mina shorts med min plattång. Gick utmärkt!! :) Fiffigt att använda den om man åker bort för att festa, också är partydressen skrynklig. Större chans att man släpar med sig en plattång än strykjärn, right ;)

 

Av anniiie - 7 januari 2009 13:01

 

like crazy..

 ღ


Jahapp, idag åker man hemöver. Känns trist faktiskt, men SPA i morgon lär nog inte vara helt fel. Och på fredag ska man in på sjukan en snabbis också, det känns verkligen onödigt eftersom jag aldrig är där längre än en kvart.. Och det är ju inte gratis att åka in..
Nu ska jag ta och göra mig i ordning, diska och städa upp här lite snabbt,

sen blir det väl till att laga mat relativt tidigt om jag ska hinna äta innan kl 16. Johan skulle försöka komma hem till 15.30 iaf så hinner jag pussa lite på han innan jag åker :) Snart är det helg också! Har inte direkt haft någom dygnsrytm det här året än. Måndagarna känns som fredagar osv.. Får se vad som händer till helgen då! Förmodlingen ingenting.

 ღ

Av anniiie - 7 januari 2009 01:30


Klockan är redan 01.30 Sitter här med en kopp te och mango-bitar :) Mango är så förbannat gott ;b Typ som godis.


Kom att tänka på nyss att jag har inga nyårslöften för i år. Brukar inte ha det annars heller. Tycker det är rätt onödigt ändå, för är det någonting man vill förbättra med sig själv så kan man ta tag i det vilken dag som helst ;b


Åh, vad jag längtar tílls jag bor här på heltid!


Av anniiie - 7 januari 2009 00:13

 

Dom här sakerna skulle jag verkligen inte tacka nej till ;b

Nu längtar jag efter att få börja jobba! Börjar nästa vecka, äntligen.







Av anniiie - 6 januari 2009 23:14


Då har vi precis sett klart den andra filmen som vi hyrde igår. Den var.. ja.. förvirrande och konstigt. Dom kan ju inte göra vettiga rysare idag ju :S :b I morgon åker jag hem. Blä. Fast det är skönt att komma hem ibland också.. Iaf en liten stund ;b Får se om första stoppet i Bräcke blir hemma hos Bea för en kopp te och lämna hennes "beställning" :)


Nu ska jag lägga mig och mysa en sväng.. <3 



p r e c i o u s !


Ovido - Quiz & Flashcards