Alla inlägg under januari 2009

Av anniiie - 15 januari 2009 00:08

Detta inlägg är tillägnat till Beatrix von Inga, som tvingar mig.


Den här dagen har gått förbaskat fort. Sover man halva dagen får man skylla sig själv, skämmes. 

Efter maten var jag med von Inga. Vi drack te och snacka massa crap som vanligt och disskuterade även resor! VI SKA TILL MALDIVERNA I SLUTET AV MÅNADEN!!!


lurad.



Vi funderar iaf på att fara neröver i slutet av månaden, så vi får se hur det blir med det. Men lär nog bli så :)  Vi tyckte att det vore skönt att få komma bort härifrån. Usch, så le jag är på att vara här. Därför vore det skönt att bara dra iväg en helg och ja.. bara vara :) En tjej-helg blir nog kanon! Bara strosa i affärer, äta ute, ta ett krogbesök och kanske äta på BurgerKing för första gången, haha ;b 


MEN när det börjar bli varmare i andra länder, kanske man ska satsa på en sistaminuten! :) 

Av anniiie - 14 januari 2009 17:56

 

Uttråkad. Väntar på att Bea ska bli klar så ska jag träffa henne iaf :) 

Och i helgen kan jag inte åka ner till Sundsvall heller, för jag ska jobba på lördag, och inte ännu nästa helg heller för då är det utgång med Linda och gänget på fredagen och Carola fyller år på lördagen. Och helgen efter det vet jag inte om vi ska till stugan för att Kistan fyller 20. :) Kommer aldrig få åka till min kära fina lägenhet :'( Haha. Blir Johan som får komma upp hit ist, men det är så tråkigt att vara här flera flera helger i sträck. 


Näääe, nu tycker jag att Beatrix von Inga ska bli klar någon gång, så hon kan roa mig och göra mitt mörker lite ljusare!! :) 

Av anniiie - 14 januari 2009 00:28

Åhhh, har aldrig kärat ner mig i ett par skor så mycket som nu ;b

Hittade dom för 200spänn på en sida, men då är det frakt på 300:-, eftersom dom skickar från USA eller något sånt. Hmm, då blir det inte fullt lika billigt... 

Av anniiie - 13 januari 2009 23:39


Guuud vad jag har tråkigt nuu. 

Har varit full rulle idag iaf. Efter att jag slutat jobba 19.30, 

drog jag hem och slängde i mig mat, gick till Bea och drack te och sen gick vi ut och gick en rejäl promenad. Var upp till Palle och hämtade mitt Guitar Hero 3 som har varit där i flera månader. Hon sov iaf, men Lotta var vaken :) Sen klockan 22 blev det jobb igen, och nuu sitter jag hemma. Och har tråkigt.  Och jag behöver verkligen inte lägga mig tidigt ikväll, för jag har sovmorgon i morrn. Funderar på att poppa lite popcorn och kolla på film.


meen kom på nått eget vaa! 


Av anniiie - 13 januari 2009 14:12

 

Mycket ditt och dattande idag.

Klev upp 06 idag, jobbade nån timme, sen fick jag veta att jag ska jobba kl 15 till jag vet inte när, och sen ska jag jobba vid 22-tiden. Hade varit lättsammare om det hade gått att trycka ihop allting på en gång, så man får vara "ledig". Men det känns skönt med jobb iaf, eftersom jag var ledig första veckan i januari. Man vill ju ha lite pening ;) 

Av anniiie - 13 januari 2009 09:39

 

Sådär, då har man jobbat nån timme iaf, blir lite till ikväll.

vad ska man hitta på nu då! funderar på att bränna en skiva, men jag kommer ju fasen inte på några låtar. :S

Ska väl städa och hänga tvätten så blir mamiiii glad också. 

Var riktigt riktigt skönt ute, skulle lätt kunna gå ut och gå i flera timmar, men det är så förbannat halt :/


Gårdagen var riktigt lugn. Var hemma från kl .21. Riktigt ovanligt för att vara mig! Jag är alltid ute och ränner till iaf kl 23.

Av anniiie - 12 januari 2009 19:24

 

Nuu ska jag dra iväg och jobba. Ut och halka omkring, får hoppas på att jag klarar mig helskinnad ;) 

 

Bea tyckte hon var så fyndig ;) Klart att TB har larm på sig, tänk om någon plockar av honom ölen om han skulle somnat ;b Näääe,

men turist byrååån.= TB! :P

Av anniiie - 12 januari 2009 14:56


Jag är göralaus. Fick nyss en bild som Isse hade gjort, som gjorde dagen lite roligare :) Har precis gjort mig i ordning helt iaf. Väntar på Elizabeth som ska komma, för hon ska visa hur man avlarmar T.B, så jag kan städa där själv sen. Har inte tid just nu snart, eftersom jag måste på affärn och handla och sen laga mat. Fast Jamie ville tydligen ha pannkakorna sen igår, så hon får väl micra dom. Får se vad Carola vill ha..


Idag har jag och baby varit tsm i 1år och 2mån. Vad tiden går!

Ovido - Quiz & Flashcards